Videokurs i Chakra - esoterisk yoga

Kjøp videokurset for kr 1.200 i vår nettbutikk

Videokurs i Pusteteknikker og avspenning

Kjøp videokurset for kr 540 i vår nettbutikk

Videokurs i Indre stillhet meditasjon

Kjøp videokurset for kr 650 i vår nettbutikk

Videokurs i Klassisk yoga -grunnkurs

Kjøp videokurset for kr 870 i vår nettbutikk

Videokurs i YOGA for GRAVIDE

Kjøp videokurset for kr 870 i vår nettbutikk

Videokurs i Klassisk yoga - fortsettere

Kjøp videokurset for kr 890 i vår nettbutikk

Prøv klassisk yoga nå!

Yoga online – videoer og lyd-filer

Under finner du en Introduksjon til klassisk yoga på ca 1 time og 25 minutter og et par korte yogaprogram.

Videoene kan høres og sees på mobiler, nettbrett og datamaskiner. Vi anbefaler Firefox, Chrome eller Safari når du skal se videoene. Det er også mulig å se videoene på en AppleTV med Airlink. Instill lyden slik at den er behagelig å høre på – ikke for høy / heller ikke for lav.

Hvordan bruke dette materialet?

  1. En god matte å gjøre øvelser og avspenning på
  2. et pledd å ha over kroppen under avspenning og
  3. en litt hard pute å sitte på til pusteøvelser.

Når du har dette på plass start videoen. Hvis enheten du bruker går i dvale gå til innstillingen for dette og slå det (midlertidig) av.

Det viktigste er å følge instruksjonene! Du trenger ikke å se på videoen hele tiden, men ta en titt når du trenger det – akkurat som om du er på en undervisningstime.

Vi håper du vil ha glede av disse videoene og lyd-filene – og gjennom dem få den gode virkningen som en yogatime gir.

Kjærlige hilsener, Audhild og Bjarke

PS: Hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger gjerne ta kontakt med oss. Se link til mobil / epost til høyre eller nederst på siden for både Audhild og Bjarke

Bruken av video-spilleren:

Kapitler: Det lange yogaprogrammet er delt inn i seksjoner (kapitler) slik som introduksjon, yogaprogram, pusteteknikker etc. Når du har gjort det et par ganger er det f.eks. greit å hoppe over introduksjonen. Da trykker du bare på de 3 streker nederst i høyre hjørne av videoen og velger hvor videoen skal starte. På den måten kan du lett velge bare å gjøre en del av forløpet f.eks. en avspenning eller pusteøvelser og avspenning.

Kvalitet: Trykk verktøy symbolet i nederste høyre hjørne av video-spilleren og du kan velge kvaliteten på avspillingen: Hvis du har dårlig nettforbindelse eller ser videoen på mobilen, velg “240p” eller “360p”. Har du god nettforbindelse og ser videoen på en stor skjerm (f.eks. TV’en) velg “1080p”). I utgangspunktet er innstillingen satt til “Auto” slik at avspillingen selv justerere seg etter enheten du ser videoen på eller netthastigheten du har. Fullskjerm-visning: I tillegg kan du trykke kryss-symbolet helt nede i høyre hjørne for å se videoen på  hele skjermen din.

Introduksjon til klassisk yoga

Lesson description

Prøvetimen under er en introduksjon til klassisk yoga med undervisning som vi typisk har i begynnelsen av et kursforløp, midt i kurset og sist i kurset. Prøvetimen varer ca 1 time og 25 minutter.

Når du har vært gjennom prøvetimen et par ganger (og spesielt Hilsen til Solen) kan du fint gå videre med de 3 andre (kortere) yogaprogram på rundt en halvtime hver. Her undervises i Sol, jeg hilser deg og Hilsen til månen i tillegg til et par andre mer meditative stillinger.

God fornøyelse, Audhild og Bjarke

Introduksjon til Klassisk yoga

<strong>Prøvetimen er en introduksjon til klassisk yoga</strong> med undervisning som vi typisk har i begynnelsen av et kursforløp, midt i kurset og sist i kurset. <ol> <li>Vi starter alltid med kort avspenning på 5 minutter. Du faller grunnleggende til ro før du går i gang med de fysiske øvelser.</li> <li>Først noen enkle yogaøvelser som løser opp og får energien til å flyte.</li> <li>Så følger noen øvelser fra midt i et grunnkurs: Klovnen (en balansestilling) og Hilsing til solen (Soløvelsen), et dynamisk forløp av 12 stillinger hvor du koordinerer pust og bevegelse.</li> <li>Tilsist fire mer meditative yogastillinger hvor du faller skikkelig til ro.</li> <li>Programmet avsluttes med Bølgepusten og en kort 15 minutters Yoga nidra dybdeavspenning.</li> </ol> <span style="color: #999999;"><strong>Instruksjon:</strong> Bjarke | <strong>Elev:</strong> Sol | <strong>Varighet:</strong> ca. 1 time og 25 minutter</span>

  • 01:23:15
  • 0%
Prøvetimen er en introduksjon til klassisk yoga med undervisning som vi typisk har i begynnelsen av et kursforløp, midt i kurset og sist i kurset.

  1. Vi starter alltid med kort avspenning på 5 minutter. Du faller grunnleggende til ro før du går i gang med de fysiske øvelser.

  2. Først noen enkle yogaøvelser som løser opp og får energien til å flyte.

  3. Så følger noen øvelser fra midt i et grunnkurs: Klovnen (en balansestilling) og Hilsing til solen (Soløvelsen), et dynamisk forløp av 12 stillinger hvor du koordinerer pust og bevegelse.

  4. Tilsist fire mer meditative yogastillinger hvor du faller skikkelig til ro.

  5. Programmet avsluttes med Bølgepusten og en kort 15 minutters Yoga nidra dybdeavspenning.


Instruksjon: Bjarke | Elev: Sol | Varighet: ca. 1 time og 25 minutter

HURRA FOR AUDHILD OG BJARKE!

Karantene-tida kom også til meg denne hausten. Og med den eit behov for alternative og heimlege måtar å driva fysisk fostring på. Så eg fann fram stillhet.no og såg der Online Yoga-kurs for fortsettarar – som eg straks gjekk til innkjøp av.

Eit strålande konsept!

Fjorten lange program og tre korte program. Alle ulike. Alle variert samansette av grunndelane yoga, pusteøvingar, meditative øvingar og avspenningar.

Bonusen er å ha dei kjende og kjære stemmene rett inn i stova.

Imponerande korleis desse to på Ask – så kraftig ramma av pandemien – har teke situasjonen på strak arm, tenkt nytt og lagt ned omfattande arbeid i konstruktive og kreative og svært så brukarvennlege løysingar. Til ein svært rimeleg penge.

Sjeldan har eg gjort ein betre handel!

GLAD TAKK FRÅ FYLLINGSDALEN!

Astrid Øfsthus

Kjøp online yogakurs på video

Video kurs i Klassisk yoga – grunnkurs

Instruksjon: Bjarke | Elev: Sol

Video kurset er for alle. Du trenger ikke ha gjort yoga eller meditasjon før og du trenger heller ikke å være myk og smidig eller i god form. Video kurset går over 8 ganger á 1½ time. Undervisningen er strukturert som et forløp der du vil oppleve en utvikling i løpet av kurset. Hvert yoga program har en effekt i seg selv og forbereder også for neste leksjon. Trykk på produktbildet for å lese mer om kurset!

Ved kjøp er det viktig at du registrerer deg med epost og passord. Det er grunnlaget for at du etterpå kan se videoene online. Vi sender også en ordrebekreftelsen med tydelige instruksjoner for hvor du finner Online videokurset i Klassisk yoga – grunnkurs.

Video kurs i YOGA for GRAVIDE

Instruksjon: Audhild | Elev: Sol, Lise & Hanne

Video kurset er spesielt tilrettelagt for gravide. Du trenger ikke ha gjort yoga eller meditasjon før og du trenger heller ikke å være myk og smidig eller i god form. Yoga er en behagelig måte å trene kroppen sin på når du er gravid, men yoga er mer enn det.

På mine kurs lærer du også hvordan du kan bruke yogastillinger til å øve deg på å oppleve smerte på en god måte. Du lærer hvordan pusten hjelper deg til å være avspent og du lærer en god pusteteknikk du kan bruke under fødselen.

Kurset er et forløp med progresjon. Vi starter med enkle øvelser som er nyttige for gravide. Yoga styrker og myker opp kroppen. Øvelsene løser på en varsom måte opp for unødvendige spenninger. Velvære er noe av det første man merker som en virkning av yoga. Noen yogaprogrammer er mer krevende og nyttige med tanke på å komme i god form til fødselen.

I løpet av kurset blir ulike temaer tatt opp som smerte, pust, avspenning, fødestillinger og trening av bekkenbunnen. Siste kurskveld blir hele fødselsforløpet gjennomgått med veiledning om hvordan du kan bruke det du har lært som nyttige redskaper under fødselen.

Video kurset går over 7 ganger á 1½ time. Hvert yoga program har en effekt i seg selv og forbereder også for neste leksjon. Trykk på produktbildet for å lese mer om kurset!

Ved kjøp er det viktig at du registrerer deg med epost og passord. Det er grunnlaget for at du etterpå kan se videoene online. Vi sender også en ordrebekreftelsen med tydelige instruksjoner for hvor du finner Online videokurset i YOGA for GRAVIDE.

Video kurs i Klassisk yoga – fortsettere

Instruksjon: Bjarke & Audhild

På fortsetterkurs vil du gjenkjenne mange av øvelsene fra grunnkurset, men vi går videre med mer avanserte program. Med den ro i kropp og sinn som du har bygget opp, kan vi nå gå mer i dybden f.eks. ved å bli i de klassiske stillingene i lenger tid. Det viktige er ikke at du er blitt mer smidig, men at du har utviklet en kroppsbevissthet som gjør at du med større ro og konsentrasjon kan følge undervisningen. I meditasjonene sitter vi lengre tid med det vi allerede har lært, men går også videre med flere trinn. For å være klar til fortsetterkurs bør du være fortrolig med de teknikkene vi underviser i på grunnkurset. Ikke kun de fysiske øvelser, men også pusteteknikkene og de mentale teknikkene. Hvis du har gjort yoga før – men ikke hos oss – er det en fordel å ta grunnkurset først.

Ved kjøp er det viktig at du registrerer deg med epost og passord. Det er grunnlaget for at du etterpå kan se videoene online. Vi sender også en ordrebekreftelsen med tydelige instruksjoner for hvor du finner Online video yogakurset for fortsettere.

Videokurs i Chakra – esoterisk yoga

Instruksjon: Bjarke • Model: Sol

Dette kurset er et utvidet supplement til boken: Chakra – esoterisk yoga. Undervisningen følger boken og er en balansert blanding av renseteknikker, fysiske stillinger og øvelser, pusteteknikker, holdninger og låse (demninger), avspenning og meditasjon. Praktiske teknikker som virker! Vekking av chakraene betyr at du involverer deg i en prosess hvor du gradvis får mer innsikt i deg selv. Teknisk sett betyr det at kurset har en viss struktur:

1. Vekking av ryggsøylen: De første tre gangene på kurset vil du spesielt arbeide med grunnleggende yoga­øvelser, pusteteknikker, dybdeavspenning og de første trinnene av meditasjonen Det indre rommet – en chakra orientert variasjon av Indre stillhet meditasjon. Du lærer forskjellige dynamiske yogaøvelser som gjør ryggsøylen mer fleksibel og du lærer hvordan du kan få til å sitte godt i en meditasjonsstilling.

2. Vekking av Chakraene og energistrømmene: De neste syv gangene arbeider du med de enkelte chakra i tur og orden. I tillegg vil du også lære den integrerte chakra-meditasjonen Energiens kilde. Jeg anbefaler at du gjør hver av disse syv videoene to ganger etter hverandre. 

3. Integrerte teknikker og meditasjonen Ajapa japa: De siste seks gangene vil du fortsette arbeidet med chakraene, men i tillegg lære en av de mest spennende meditasjonene som finnes. Ajapa japa er en integrert chakra-meditasjon i åtte trinn.

Ved kjøp er det viktig at du registrerer deg med epost og passord. Det er grunnlaget for at du etterpå kan se videoene online. Vi sender også en ordrebekreftelsen med tydelige instruksjoner på hvor du finner Online videokurset i Chakra – esoterisk yoga.

Video kurs i Indre stillhet meditasjon

Instruksjon: Bjarke

Video kurset er for alle. Du trenger ikke ha gjort meditasjon eller yoga før og du trenger heller ikke å være myk og smidig eller i god form. Video kurset går over 6 ganger á 1 time og er et forløp hvor du trinnvis lærer Indre stillhet meditasjonen. Trykk på produktbildet for å lese mer om kurset!

Ved kjøp er det viktig at du registrerer deg med epost og passord. Det er grunnlaget for at du etterpå kan se videoene online. Vi sender også en ordrebekreftelsen med tydelige instruksjoner for hvor du finner Online video kurset i Indre stillhet meditasjon.

Video kurs i Pust og avspenning

Instruksjon: Bjarke

Video kurset er for alle. Du trenger ikke ha gjort yoga eller pusteøvelser før og du trenger heller ikke å være myk og smidig eller i god form. Video kurset går over 5 ganger á 1 time og er et forløp hvor du gradvis fordyper deg i yogatradisjonens pusteteknikker og avspenning. Trykk på produktbildet for å lese mer om kurset!

Ved kjøp er det viktig at du registrerer deg med epost og passord. Det er grunnlaget for at du etterpå kan se videoene online. Vi sender også en ordrebekreftelsen med tydelige instruksjoner for hvor du finner Online video kurset i pust og avspenning.