Kjøpsvilkår

Vennligst les gjennom betingelsene som gjelder for Bindu AS, inkludert nettbutikken. Når du kjøper en vare / tjeneste, betyr det samtidig at du har akseptert og godkjent gjeldende betingelser.

Personvern: Vi gjør oppmerksom på at alle personopplysninger som tastes inn via vår webshop ikke videregis eller videreselges til tredjepart.

Innlegging av kjøpsordre. Personer som har fyllt 16 år kan handle hos Bindu AS. Når du sender oss en ordre, er denne bindende for begge parter.

Våre ordrerutiner. Alle ordre behandles forløpende. Når en ordre er godkjent, vil du automatisk motta epost med en ordrebekreftelse.
Priser. Alle priser er å forstå inklusive mva.

Vareinformasjon. Vi gjør hele tiden vårt beste for å gi deg korrekte opplysninger om produktene. Likevel hender det at det sniker seg inn feil, vi tar derfor forbehold om feilaktig produktbeskrivelse, priser eller annen informasjon som fremkommer i nettbutikken.

Vern mot misbruk av personlig informasjon. Bindu AS er ansvarlig for alle personlige opplysninger som oppgis, eller som vi får del i når innkjøpsordre legges inn eller ved besøk på vår nettsider. Informasjonen vil kun benyttes til å effekture ordre, og sende deg informasjon om tjenester i vår Nettbutikk. Vi selger ikke kundeinformasjon videre og utleverer ikke på noen som helst måte opplysninger om kunder til tredjemann.

Betalingsvilkår

I yogabutikken hos Bindu AS kan du benytte Vipps, PayPal, VISA eller MASTER kredittkort.

Alle betalinger går over en kryptert og sikker linje.

Leveringsvilkår

Bindu AS håndterer selv alle bestillinger i nettbutikken. Vi leverer varer i Norge og levering skjer via postverket, med mindre annet er avtalt. Informasjon om postens tjenester finnes på www.posten.no

Vanlig postpakke og A-post. Vi anvender som standard postens pakkeforsendelse. Du får en hentemelding i posten når varen kan hentes på postkontoret. Ved mindre leveranser anvender vi A-post som kommer direkte til din postkasse. Leveringstiden er normalt 2-5 dager fra bestillingstidspunkt.

Dersom varene ikke hentes innen 4 uker på posten returneres varene til Bindu AS. Ved uavhentede varer påløper et gebyr på 250 kr samt fraktkostnader.

Angrerett og retur for varer

Bindu AS gir deg rett til angrefrist etter angrefristloven ved kjøp av varer. Dette gjelder ikke tjenester som bestilling av kurs og undervisning.

Det gis 14 dagers full returrett på kjøp på kjøp av varer der kjøpesummen er over 300 kr, inkludert frakt og gebyrer. Ved retur av varen vil hele kjøpesummen tilbakebetales til deg etter nærmere avtale.

Kjøpsloven stiller krav til forbruker rundt varens- og emballasjens beskaffenhet ved retur. Retningslinjene bør overholdes ellers kan retten helt eller delvis bortfalle. Forbruker er selv ansvarlig for returfrakt dersom angrefristen benyttes. Vi ønsker likevel å presisere følgende rutiner for effektiv behandling:

  1. Ring oss eller send epost FØR varen returneres. Send ikke varen i postoppkrav!
  2. Sørg for skikkelig innpakking av varen og send den som brev/postpakke tilbake til oss.
  3. Orginalemballasjen må alltid følge varen ved retur.

Vennligst kontakt oss dersom du har spørsmål.

Avbestilling av kurs

Tjenester som bestilling av onlinekurs og undervisning er ikke omfattet av angrefristloven. Vi har imidlertid følgende retningslinjer hvis du ønsker å avbestille et kurs:

Alle avbestillinger av kurs må være skriftlige. Vi regner avbestilling fra den dato vi mottar avbestillingen. Enten send epost eller brev  til Bindu AS, Floridavegen 81, NO-5307 Ask, Norge.

Yantra