Videoer til Chakra-boken

Lesson description

Alle yogateknikkene i boken har gode illustrasjoner og fyldige instruksjoner. Men spesielt lange, sammensatte sekvenser av yogastillinger som «Sol, jeg hilser deg» kan være en utfordring å gjøre bare etter å ha lest om de. De er derfor tilgjengelige her for en lettere innlæring. Som en fin introduksjon til Klassisk yoga kan jeg anbefale deg å følge instruksjonene i videoen «Introduksjon til Klassisk yoga».

Sammen med Sol har jeg også laget en serie av videoer som et utvidet supplement til boken. Det er hele boken i en video-utgave med instruksjon i alle teknikkene i tillegg til den avanserte chakra-meditasjonen Ajapa japa. Videosamlingen til Chakra – esoterisk yoga er på ca. 32 timer og består av 16 leksjoner à 2 timer med praktisk undervisning som følger boken. Du kan kjøpe kurset i vår nettbutikk >>

Introduksjon til Klassisk yoga

<strong>Prøvetimen er en introduksjon til klassisk yoga</strong> med undervisning som vi typisk har i begynnelsen av et kursforløp, midt i kurset og sist i kurset. <ol> <li>Vi starter alltid med kort avspenning på 5 minutter. Du faller grunnleggende til ro før du går i gang med de fysiske øvelser.</li> <li>Først noen enkle yogaøvelser som løser opp og får energien til å flyte.</li> <li>Så følger noen øvelser fra midt i et grunnkurs: Klovnen (en balansestilling) og Hilsing til solen (Soløvelsen), et dynamisk forløp av 12 stillinger hvor du koordinerer pust og bevegelse.</li> <li>Tilsist fire mer meditative yogastillinger hvor du faller skikkelig til ro.</li> <li>Programmet avsluttes med Bølgepusten og en kort 15 minutters Yoga nidra dybdeavspenning.</li> </ol> <span style="color: #999999;"><strong>Instruksjon:</strong> Bjarke | <strong>Elev:</strong> Sol | <strong>Varighet:</strong> ca. 1 time og 25 minutter</span>

  • 01:23:15
Prøvetimen er en introduksjon til klassisk yoga med undervisning som vi typisk har i begynnelsen av et kursforløp, midt i kurset og sist i kurset.

  1. Vi starter alltid med kort avspenning på 5 minutter. Du faller grunnleggende til ro før du går i gang med de fysiske øvelser.

  2. Først noen enkle yogaøvelser som løser opp og får energien til å flyte.

  3. Så følger noen øvelser fra midt i et grunnkurs: Klovnen (en balansestilling) og Hilsing til solen (Soløvelsen), et dynamisk forløp av 12 stillinger hvor du koordinerer pust og bevegelse.

  4. Tilsist fire mer meditative yogastillinger hvor du faller skikkelig til ro.

  5. Programmet avsluttes med Bølgepusten og en kort 15 minutters Yoga nidra dybdeavspenning.


Instruksjon: Bjarke | Elev: Sol | Varighet: ca. 1 time og 25 minutter