Videoer til Chakra-boken

Lesson description

Alle yogateknikkene i boken har gode illustrasjoner og fyldige instruksjoner. Men spesielt lange, sammensatte sekvenser av yogastillinger som «Sol, jeg hilser deg» kan være en utfordring å gjøre bare etter å ha lest om de. De er derfor tilgjengelige her for en lettere innlæring. Som en fin introduksjon til Klassisk yoga kan jeg anbefale deg å følge instruksjonene i videoen «Introduksjon til Klassisk yoga».

Sammen med Sol har jeg også laget en serie av videoer som et utvidet supplement til boken. Det er hele boken i en video-utgave med instruksjon i alle teknikkene i tillegg til den avanserte chakra-meditasjonen Ajapa japa. Videosamlingen til Chakra – esoterisk yoga er på ca. 32 timer og består av 16 leksjoner à 2 timer med praktisk undervisning som følger boken. Du kan kjøpe kurset i vår nettbutikk >>

Neti - neseskylling - s. 60

Neti (neseskylling) lindrer forkjølelse, betennelse i bi- og pannehuler, astma, høysnue og andre allergier. Saltvannet balanserer pH-verdien i slimhinnene, og <strong>styrker motstandskraften mot virus og bakterier.</strong> Mange leger har oppdaget hvilken uvurderlig metode neseskylling er, og anbefaler det til sine pasienter fremfor bruk av nesedråper og nesespray. Neseskylling stimulerer og avspenner området omkring øynene og pannen. Det kan lindre spenningshodepine og forbedre syns- og luktesans. Du kan kjøpe <a href="https://www.stillhet.no/produkt/yogis-nosebuddy/">NoseBuddy neseskyllingskanne</a> i Yogaskolens nettbutikk.

  • 01:20
Neti (neseskylling) lindrer forkjølelse, betennelse i bi- og pannehuler, astma, høysnue og andre allergier. Saltvannet balanserer pH-verdien i slimhinnene, og styrker motstandskraften mot virus og bakterier. Mange leger har oppdaget hvilken uvurderlig metode neseskylling er, og anbefaler det til sine pasienter fremfor bruk av nesedråper og nesespray. Neseskylling stimulerer og avspenner området omkring øynene og pannen. Det kan lindre spenningshodepine og forbedre syns- og luktesans. Du kan kjøpe NoseBuddy neseskyllingskanne i Yogaskolens nettbutikk.